torsdag 17 februari 2011

Äntligen färdig.....

 ....med denna lilla klänning.

En beställning till en liten prinsessa som ska få den i 1-års present.  Tog längre tid än planerat pga. att jag inte fick tag på det jag behövde på hemmaplan.

 
Fick åka 7 mil tur och retur för att köpa brodyr och knappar. Köpmännen där jag bor där jag bor vill att vi ska handla lokalt, men hur kul är det då att behöva åka till grannlänet för så simpla saker som knappar och en bit brodyr?


Idag är det en månad sedan jag var till hälsocenter och blev besviken :) Åkte dit idag för att se om något hänt efter omlagd kost och hårdare träning. Fick åka hem i ogjort ärende..."fettvågen" var utlånad till grannkommunen för där var det hälsovecka. Nu får jag vänta tills på måndag....då hinner jag med ett par pass till och då kanske jag blir gladare än vad jag skulle ha blivit idag. Något har hänt det känner jag på jeansen  :)

Hej hopp från

Kristina

som nu ska ta ett varv med snabeldraken :)

4 kommentarer:

 1. Handlarna gör så gott de kan... Vi tar om och om hem grejer som sen vissa kunder ändå inte dyker upp för att köpa...Vad gör man nästa gång, låter bli =) Kram Cammen

  SvaraRadera
 2. Gud så sööööt!
  Lilla ettåringen kommer att se ut som en sockerbit=))

  Klart något har hänt.
  Med kosten och träningen ändrad brukar det hända saker.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Fin klänning! Jag har så fullt upp så jag inte kommer mej till att beställa som jag tänkt. Kanske idag...
  Liten stor kärlek låter så spännande :)

  Spännande också med måndagen, för nog har det ju hänt ngt så som du har hållit på!!!

  Ha en riktigt skön helg!

  kramar

  SvaraRadera
 4. Vilken klänning!! Så otroligt söt. Visst är det kul att sy så små saker, längtar tillbaka tills barnen var små, haha. Men inte så kul när man ska behöva ränna omkring på det viset för att hitta saker man behöver.

  Du skulle haft kräksjukan! Gick ner 2½ kg som jag lyckats hålla nere - hittills, haha. Ingen rekommenderad bantning dock. Man mår tjyvis flera dagar efter.

  Nu har gubben åkt ut på sjön (ja isen då!) och själv ska jag lösa melodikrysset (missas aldrig när jag är ledig) och därefter blir det lite scrappande. Du kan titta på det på min andra blogg - om du vill.

  Hoppas du får en skön helg i väntan på vågen.
  Kram Elzie

  SvaraRadera

Vill du skriva något något hos mig men inte har någon egen blogg, välj alternativen namn eller anonym + publicera.