tisdag 6 april 2010

Jag har en fundering...

...om ni ser detta.

Jag har kommit på att om jag använder webbläsaren Mozilla Firefox så ser jag hela sidan men om jag använder Internet Explorer så ser jag bara delar av bloggen...finns det någon som kan förklara varför? Är det så att ni som brukar kika in hos mig använder Internet Explorer som webbläsare.

6 kommentarer:

  1. God morgon!
    Har ingen förklaring till det men jag provade båda nu när jag läste vad du skrivit och jag ser hela din blogg med både Mozilla och Explorer.
    Kan det vara någon inställning tro??

    Må gott//Hannis

    SvaraRadera
  2. God morgon bruden Jo jag ser med både mozilla och Explorer...Knepigt..ha en bra dag i skitvädret...kram kram

    SvaraRadera
  3. Hmmm....kan det vara så att det fungerar igen ?...:)

    SvaraRadera
  4. Hej Stina!
    Ledsen att göra dig besviken men jag ser inte mer än kvastgumman och ditt senaste inlägg nu. Inte ser jag sidobitarna annat än när jag har kommentarsfältet framme. Vete gudarna vad det här är. Och det andra Mozilla (låter som en ost, haha) vet jag inte vad det är.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  5. Hej igen!
    Har bara varit och klippt mig emellan här, haha.

    När jag tryckte på april, så kom bara tanten upp igen (ja och den du skrivit idag då!). Men när jag tryckte på mars så kom allt upp. Sidostyckena också. Begriper inte vad det kan vara för fel. Nu ser jag ju också sidorna på bloggen. Synd att man är så knäpp när det gäller sånt här så man inte kan hjälpa dig.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Nu verkar allt vara i ordning hos dej. Skönt det! Blev lite uppgiven och orolig här i påsk. Bra att du tog bort Blåkullainlägget! Aldrig mera sånt :)
    Jag har explorer och tror nog att jag ser allt som borde synas här nu.
    För övrigt har jag en klump i halsen av lite lessenhet, men det vill jag inte skriva i min blogg. Det blir väl bättre, försöker febrilt hitta glada saker att tänka på! En sak att vänta på är ju värmen som är på väg i helgen!
    kram

    SvaraRadera

Vill du skriva något något hos mig men inte har någon egen blogg, välj alternativen namn eller anonym + publicera.