onsdag 13 februari 2013

Hatt, keps eller stickad mössa....

....hann varken se det eller bilnummer :(

Det jag hann se var en äldre gentleman som måste har varit halvblind.....han trodde visst han körde på en  autostrada och att han hade den för sig själv. Jag fick väja och hamnade på en betongklump, gentlemannen drog vidare som om inget hänt.


 
 
Vet inte hur jag tänkte...tänkte kanske inte alls. Jag klev iaf ur bilen och kollade hur det såg ut. Och det ser ni ju....jag tog tag i biten som låg mot däcket och bröt till den lite så hjulet kunde rulla. Ville bara komma hem med min värkande mage. Tog lite bakvägar...tyckte det var bäst. I varje kurva och i den enda rondellen jag snurrade i så lät det som hela bilen skulle braka i hop....folk glodde och jag ville helst krypa ner på bilgolvet.

Kan ju säga att det kom många fula ord ur min lilla söta näbb.


 
En skitdag med andra ord. 
Jag har pratat med försäkringsbolaget, polisen och kommunen. Tyckte det räckte med en smitare, så jag ringde kommunen och berättade att jag pajat deras egendom....

 
Sen tycker jag att ni ska gratulera mig.
Jag har bara halvförsäkring på bilen och inga vittnen till händelsen!
 
Kram hela dan.

torsdag 7 februari 2013

Dags för reklam.....

....av vår webbshop.

Ja, jag skriver vår....jag syr och dottern fixar med sidan. Tur att vi är bra på olika saker annars så hade det inte blivit något av det hela :)
Nu börjar vi i liten skala för att se om det kan bli något av detta. Om det går bra så kommer det att finnas lite av varje till försäljning.
  
Lämna gärna en kommentar om ni har några önskemål eller lite tips till oss.

Välkomna till

Hedvigs Hus