torsdag 9 februari 2012

Överraskningsresa :)

 Hade bestämt mig för att överraska min dotter på hennes födelsedag. Nu bor hon ju inte nästgårds så det har varit en del planerande och smusslande :)
Fredagen den 16 januari tog jag min packning och drog till Arlanda. Efter många och långa timmar på olika flygplatser och i luften så, landade jag på Adelaide Airport på söndags eftermiddagen där hennes man mötte upp mig.

Det blev ett härligt möte, vi hade inte träffats på två och ett halvt år och hon hade inte kunnat drömt om att jag överhuvud taget skulle våga att flyga ensam till Australien. Lite pirrigt var det men jag gillar att utmana mig själv och allt gick över förväntan :)

Här kommer lite bilder från en av våra upplevelser, vår resa på The Great Ocean Road. Dessa är tagna vid de Tolv Apostlarna i Port Cambell National Park.

Bilderna får tala för sig själv.









Natten mellan söndag och måndag kom jag hem efter tre veckors härlig vistelse i sol och värme. Kanske lite för varmt när termometern visade runt 40 grader, men jag visste ju att när jag kom hem så skulle kylan vänta på mig.
Hemresan var inte någon höjdare, efter 23 timmars flygresa mellan Singapore och London så trodde jag att jag skulle få flyga hem...men så blev det inte. Inställda flyg pga. snöväder så det vara bara vänta snällt på Heatrows flygplats i 13 timmar. Klockan fem på måndag morgonen låg jag i min säng, då hade jag varit på resande fot i mer än två dygn och sovit ca 4 timmar. Känner mig fortfarande ganska slut så nu ska jag inte resa någonstans på ett bra tag :)

Nu strax dags för jobb, p-möte och en kväll.

 Fortsättning följer!