fredag 26 november 2010

På 25-års kalas....

 ...var jag i onsdags.

 Ja nu var det ju inte jag som fyllde 25...för det är ju ett par år sen det hände :)  Men däremot så har jag varit anställd i kommunen i 25 år. Inte för att jag tycker det är något att fira men det är ju skoj att få presenter :)

Nu är det så att jag tycker inte om att stå i rampljuset. Men det var jag nu tvingad att göra för jag ville ju gärna ha halsbandet som jag valde ut för ett antal veckor sedan.

Den korta promenaden fram till podiet som jag skulle kliva upp på minns jag inte mycket av. Vet att jag tänkte "halka inte nu så du slår i kull dig"  guuud sååå pinsam jag kände mig när jag tog steget upp på podiet. Jag tog emot presenten och fick en kram av min högsta chef. 

Så skulle jag då av podiet för att ta emot en blomma av personalchefen. Jag var så rädd för att störta av podiet och måste ha fått en total härdsmälta. Vet ni vad jag gjorde....jo jag tog blomman, sa tack vände mig om och gick till min plats. 
Herregud....jag sa tack men tog inte i hand på henne. Som tur är så vet hon vem jag är, så jag gick gick fram till henne senare på kvällen och bad om ursäkt. Jag talade om att jag var så nervös och att jag bara ville komma bort från rampljuset....hon bara log :)



Amaryllisen som jag slet åt mig utan att tacka på ett ordentligt sätt :)


Den sitter i en kanna som jag köpt på loppis för 25 kr.


Mitt fina halsband från Thomas Sabo som jag fick i present. Kedjan är 90 cm lång....jag gillar smycken med lite längd på...halsen blir så lång och fin då :)


Hej hopp från 

Kristina

som är glad att hon bara hade en liten härdsmälta :)

onsdag 10 november 2010

De vassaste....

...armbågarna hade jag idag :)

Igår när jag var till Synsam så passade jag på att kika lite i fönstren på kyrkans loppis. Såg ett par saker som jag ville ha så jag stack 5 minuter tidigare från jobbet idag. Ville inte att någon annan skulle hinna före och nårpa det jag ville ha.

När jag kom dit så var det två före mig i kön...när fyran kom så pratade hon med tvåan och sa att hon sett något i fönstret hon ville ha. Mina öron växte till grytlock för att kunna höra vad det var hon ville ha....men hon sa inget. Hade på känn att det var samma saker vi var ute efter.

Dörren slogs upp och in gick ettan tätt följd av trean och fyran...tvåan kom på efterkälken för hon tittade åt ett annat håll... Men så föll det sig så att trean och fyran hamnade i dörröppningen samtidigt...

-Gå du sa fyran....
-Nej gå du sa jag....

Det slutade med att vi trängde oss in genom dörren samtidigt. Jag hade inner sväng så jag var framme vid fönstret först...det var då jag hade lite hjälp av armbågarna :) Jag körde ut dem åt sidorna och stoppade ner båda händerna i skyltfönstret samtidigt...bredvid stod nummer fyra och såg dum ut och sa högt...jaha ska DU ha båda två, jag kan väl i alla fall få ta en. Nehe du, svarade jag och gick...dessa tittade jag ut igår och de är mina nu :)

Till saken hör att jag brukar inte vara framfusig, men jag tror att själva f..n flög i mig :)


Denna fick högerhanden tag på :)
25 kr var priset.

Stor, röd och grann :)


Och denna fick vänsterhanden tag på.
25 kr för denna också.

Lite mindre men lika grann :)


Nu ska jag bara hitta en bra plats i köket till dessa skönheter också...jag kanske måste sätta upp en hylla till :)



Hej hopp från 

Kristina

som nästan skäms lite...men bara nästan :)

onsdag 3 november 2010

Beabus..

...den lilla vesslan :)


Hemma igen efter ett besök hos Beabus i Sandviken :)
Hon är som en liten vessla...överallt och full fart hela tiden.


Här hjälper hon pappa att plocka ur diskmaskinen...


...för varje sak hon plockade ur så sa hon tack.


Nu är bestickkorgen urplockad, och nu ska den väck...


...så att Beabus kan ta plats i diskmaskinen :)


Lite vila efter jobbet...men så kom pappa och då blev det bus igen :)

Farmors lilla prinsessa.

~~~~~

När jag kom hem så kikade jag lite på vad ni pysslat med, och upptäckte att jag fått en award av goa Hannis. Blev så glad att hon uppskattar min enkla blogg...hon är en av mina
favoritbloggare. Jag gillar verkligen hennes "piffningar" :)


Awarden försvann, varför vet jag inte men nu är den här igen :)


Nu ska jag skicka awarden vidare...
...och de som får den av mig är
för att hon är min första bloggvän, och för att hon alltid skriver en liten rar kommentar även om jag är dålig på att blogga mellan varven :)

Lisbet
för att hon skriver så klokt och så tror jag att vi tänker lite lika :)

Therese
för att hon är en duktig fotograf och alltid skriver så snälla kommentarer hos mig :)

Lena
som jag träffade och lärde känna i slutet på 80-talet.
En genomgo tjej som går och väntar på sitt första barnbarn ( som skulle ha kommit förra veckan ) och som inte har haft det lätt här i livet, men som kämpar på.
Hon är värd alla awarder som går att uppbringa.
Nu får ni göra som ni vill...skicka den vidare eller behålla den för er själva :)

Hej hopp från

en glad

Kristina